Apparaten en accessoires
Dim sum 'Sieuw mai'
Voorbereiding. 1u. 25min
Totaal 2u.
40 stuks
Ingrediënten
-
wortelen10 g
Sieuw mai-deeg
-
water50 g
-
bloem180 g
-
ei1
Vulling
-
buikspek met vet, ontbeend, ontveld in stukken (3 cm)300 g
-
verse champignons (bv. shiitake, witte, cantharellen)15 - 20 g
-
verse gember (optioneel) in dunne schijfjes5 - 10 g
-
rauwe garnalen, gepeld vers of diepgevroren270 g
-
suiker1 el
-
lichte sesamolie (30 g, zie tip)2 el
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
maïsmeel (zetmeel)1 tl
-
olie om in te vetten
-
bloem om te bestrooien
-
water500 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
3 g
Calorieën
240 kJ /
57 kcal
Vetten
3 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Ninguna valoración
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Ninguna valoración
Mini Fougasse
Ninguna valoración
Spookachtige snacks
1h 15min
Asperge-langoustine terrine
10h
Steak Stroganoff
45min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Gebakken kaastaart
3h 10min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50min
Chocolade hazelnootpasta
2h